Kengetal 085

Algemene voorwaarden


Kengetal 085 kengetal085.nl - is een door internet bezoekers onderhouden 085 telefoongids.
Voor onze diensten gelden de volgende voorwaarden.

  • Doelstelling: Dit is een project van Stichting Lucifer met als primaire doelstelling personen en bedrijven te helpen met technische informatie om telefonie kosten laag te houden met behulp van VOIP (Bellen via Internet) zonder dure KPN koperlijn en/of zonder KPN telefooncentrale indien meerdere telefoonlijnen nodig zijn. De kosteloze hulp om deze doelstelling te trachten te bereiken is op basis van best economical effort.
  • Beschikbaarheid kosteloze diensten: Best economical effort, geen garanties voor uptime van deze site.
  • Correcties/Verwijderingen: Aangemelde mutaties via onze contact pagina worden binnen 2 werkdagen verwerkt. Werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag.
  • Persoonsgegevens: Het is niet toegestaan om namen van personen te koppelen aan een 085 nummer in deze gids. Dit is een 085 telefoongids voor bedrijfsnummers. Namen van personen worden verwijderd na melding. Tenzij de persoon in kwestie expliciete redenen heeft en schriftelijke toestemming geeft om in deze gids opgenomen te worden, zoals bijvoorbeeld bedrijfsvoering waarbij een KVK registratie niet noodzakkelijk is.
  • Kosteloos Advies: Advies wordt gegeven ter informatie, hoewel wij zo zorgvuldig mogelijk zijn met het uitzoeken van technische specificaties kunnen wij niet garanderen dat iedere mogelijke configuratie correct zal werken. U bent altijd zelf verantwoordelijk voor het inwinnen van technisch installatie advies door een IT bedrijf ter plekke. Wij kunnen enkel assisteren in de globale configuratie van de meest gangbare apparatuur op basis van best economical effort.
  • Hulp bij VOIP nummers via ons geregistreerd: Wij bieden eerste lijns hulp bij basis configuratie problemen voor complexere zaken of problemen met de bestelling of facturatie kan u direct terecht bij de door ons aangeraden telecom provider.
  • Verwijdering: Wij behouden het recht om ten alle tijden een nummer uit ons systeem te verwijderen of deze te weigeren op te nemen in ons bestand zonder opgave van redenen.
  • Privacy: zie onze privacy policy
Neem contact op voor meer informatie.

Terug naar hoofdpagina: Kengetal 085